Pintacares

Una activitat que passa a ser, pràcticament, un espectacle!

Un equip de maquilladores formades i experimentades en el maquillatge infantil, s’encarreguen de dirigir l’activitat i endinsar els participants en el món màgic de la fantasia.
Des de l’inici del nostre taller de maquillatge, hem anat evolucionant segons les demandes del mercat, les tendències socials, i les nostres pròpies innovacions.
Així doncs ens hem posicionat com a empresa líder de referència en maquillatge infantil de fantasia, oferint dissenys atractius, originals i amb un acabat de la més alta qualitat.
El nostre èxit es basa principalment en:

La qualitat, l’originalitat i la rapidesa

Maquillatge a l’aigua aplicat amb esponja i pinzell, molt confortable (assecat en 1 minut), colors vius amb elevat poder de fixació.Tots els productes utilitzats estàn subjectes a rigorosos controls de qualitat i tests dermatològics, per tant no es necessari aplicar cap tipus de crema ni anteriorment ni posteriorment al maquillatge.
Es treu amb molta facilitat únicament amb aigua tèbia i una mica de sabó.
El nostre personal ha estat format professionalment per realitzar el maquillatge de fantasia amb un mínim de temps i amb el millor resultat.
Animals, fades, princeses, super-herois, monstres, etc… Seguim les tendències pel que fa a les preferències dels més petits amb personatges d’animació de moda. Els maquillatges estan realitzats amb cura i cuidant al màxim els detalls, per aconseguir un resultat espectacular, però controlant sempre el temps de realització.

També hi ha la possibilitat de realitzar un taller de maquillatge a mida, és a dir, si ens proposeu un tema o motiu, realitzarem una col·lecció de maquillatges  per un esdeveniment concret.

*(Totes les imatges d’aquest web son maquillatges reals realitzats per les maquilladores d’Activijoc)

_______________________________________________________________________________________________