1. Informació legal i acceptació

Benvingut al nostre lloc web www.activijoc.es (des d’ara “ACTIVIJOC”). L’informem que el present lloc web es regeix pels següents documents:

 1. Per les presents Condicions web.
 2. Per la Política de Privacitat que trobaràs aquí.
 3. Per la Política de Cookies que trobaràs aquí.

El terme “ACTIVIJOC”, “nosaltres”, “ens”, “la nostra / o” i l’ús de la primera persona de l’plural, es refereix a la titular del lloc web, SHOW FACTORY PRODUCCIONS, SL, el domicili social està al carrer Senyoretes, nº 3
08181 – Sentmenat (Barcelona), Espanya, i amb C.I.F. nº B65022816. El terme “vostè” i “Vè.” Es refereix a l’usuari o visitant del nostre lloc web.
ACTIVIJOC és un lloc web corporatiu en què l’usuari podrà informar-se sobre ACTIVIJOC, posar-se en contacte amb nosaltres, enviar el seu CV per optar a treballar amb nosaltres i informar-se sobre els serveis que podem oferir-li.
L’ús del lloc web implica l’expressa i plena acceptació d’aquestes Condicions web en la versió publicada en el moment en què l’usuari accedeixi al mateix.
Aquest lloc web s’ofereix de manera gratuïta, “quan sigui possible”, i “tal com està”. Reservat el dret de restringir, suspendre o cancel·lar, sense previ avís i en qualsevol moment, l’accés a l’portal, a una part de la mateixa o a qualsevol funcionalitat específica incorporada a la pàgina. Així mateix, ens reservem el dret a retirar lliurement qualsevol contingut allotjats en ella.

2. Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts de l’portal, entenent per aquests a títol merament enunciatiu, els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis fonts, son propietat intel·lectual nostra o de tercers dels quals tenim autoritzat el seu ús i divulgació.
Les marques, noms comercials, o signes distintius són titularitat de ACTIVIJOC o de tercers dels quals tenim autoritzat el seu ús i divulgació, sense que pugui entendre que l’accés a la pàgina web atribueixi cap dret sobre les esmentades marques, noms comercials i / o signes distintius. No s’ha d’interpretar, en cap cas, que algun dels continguts d’aquest lloc web pugui significar la concessió d’alguna autorització o dret a utilitzar alguna de les marques comercials incorporades al nostre lloc web. El seu ús, fora del que preveu les Condicions web, queda estrictament prohibit. ACTIVIJOC defensarà els seus drets de propietat intel·lectual amb el màxim rigor que permeti la llei.
No obstant això, pel seu compte i risc, l’usuari podrà descarregar o realitzar còpia de tals elements exclusivament per al seu ús personal, sempre que no infringeixi cap dels drets de propietat intel·lectual o industrial de ACTIVIJOC o de tercers dels quals aquest autoritzat el seu ús i divulgació. Especialment, no podrà alterar, modificar o suprimir ni total ni parcialment.
Està prohibit reproduir tot o en part de la pàgina web amb fins de lucre comercial, així com modificar els seus continguts de qualsevol manera o incorporar aquests a cap altre treball, publicació o lloc web, sense l’autorització prèvia, expressa i per escrit de ACTIVIJOC.

3. Condicions d’ús del portal

3.1. General

L’usuari s’obliga a fer ús correcte de la pàgina web de conformitat amb la Llei i les presents Condicions web. L’usuari respondrà enfront de nosaltres o davant de tercers de qualsevol dany i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència d’aquesta obligació i / o podrà constituir un delicte.
Queda expressament prohibit l’ús de la pàgina web amb fins lesives de béns o interessos de ACTIVIJOC o de tercers o que de qualsevol forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (programari) de ACTIVIJOC o de tercers.
L’ús d’aquest lloc web està subjecte a les següents condicions d’ús:

 • El contingut de les pàgines d’aquest lloc web és per la seva informació i ús general. Està subjecte a canvis sense previ avís.
 • Ni nosaltres ni cap tercer, ofereix cap garantia pel que fa a l’exactitud, puntualitat, rendiment, integritat o adequació de la informació i els materials trobats o oferts en aquest lloc per a qualsevol propòsit en particular. Vostè reconeix que aquesta informació i materials poden contenir inexactituds o errors, i expressament excloem la responsabilitat per qualsevol inexactitud o errors en la màxima mesura permesa per la llei.
 • L’ús de qualsevol informació o materials continguts en aquest lloc web és sota el seu propi risc, per la qual cosa no ens fem responsables.
 • De tant en tant, aquest lloc web també pot incloure enllaços a altres llocs web. Aquests vincles es proporcionen per motius de comoditat per proporcionar més informació. Això no vol dir que estem d’acord amb el lloc web (s). No tenim cap responsabilitat sobre el contingut de la pàgina web vinculat (s).
 • Vostè no pot crear un enllaç a aquesta pàgina des d’un altre lloc web o document sense notificar ACTIVIJOC prèviament i per escrit, i sempre que rebi l’autorització en tal sentit.
 • Tota la informació que faciliti l’usuari a través de qualsevol formulari de contacte de la pàgina web haurà de ser veraç. A aquests efectes, l’usuari garanteix l’autenticitat de totes les dades que comuniqui i mantindrà la informació facilitada a ACTIVIJOC perfectament actualitzada de manera que respongui, en tot moment, a la situació real de l’usuari. Qualsevol informació facilitada per l’usuari ha d’estar precedida de la lectura i acceptació de la Política de Privacitat de ACTIVIIJOC, en cas contrari, l’usuari no podrà posar-se en contacte amb nosaltres ni enviar el seu CV a través de la pàgina web.
  El nostre lloc web està adaptat per al seu ús en dispositius mòbils (Smartphone, Tablet, …), pel que és possible que la presentació i el contingut de les diferents aplicacions mòbils no coincideixin ni siguin exactes als del lloc web.

3.2. legislació

Les presents Condicions web es regeixen en tots i cadascun dels extrems per les Lleis d’Espanya.