monitores infantils activijoc

Qui som

Activijoc és una empresa de producció i lloguer d’activitats infantils i familiars que va néixer fa més de 20 anys, amb la il·lusió i l’empenta que dóna la joventut, però amb les idees molt clares de quin era el camí que havíem de seguir.

Treballem cada dia per aprendre constantment i arribar a fer del nostre somni tota una realitat. Amb el cap ple de noves idees i inquietuds, sense deixar mai de banda les ganes de divertir-nos fent allò que més ens agrada.

La imaginació i la creativitat han estat sempre presents, així com el compromís de que Activijoc fos sinònim de qualitat en tots els sentits, per això hi posem sempre el cor en tot el que fem, per que entenem que és la única manera d’oferir el millor de tots nosaltres.

El que vam començar dues persones anys enrere s’ha anat convertint en un gran i excel·lent equip de professionals sempre al peu del canó, els anomenats #gentactivijoc

Què fem

Fem somriure a la gent :-) … que no és poc

I ho aconseguim fent arribar arreu del país les nostres activitats per a que petits i grans gaudeixin conjuntament d’un temps lliure ple de diversió i entreteniment.

Portem les nostres col·leccions de jocs, ludoteques mòbils, activitats de 0 a 5 anys, tallers creatius de manualitats, pintacares, animacions infantils, inflables,… I moltes coses més! A places, carrers i espais de les vostres poblacions i ciutats.

Tot un món de diversió al vostre abast, per a qualsevol festa i qualsevol espai, totes les èpoques de l’any!

On i quan treballem

Ajuntaments, escoles, Ampes, gestores culturals i d’esdeveniments, biblioteques, centres cívics, associacions de comerciants, organització de fires, empreses de comunicació, hotels i restauració, empreses privades…

Festes Majors, esdeveniments populars, fires i mercats, promocions comercials, festes de final de curs, parcs de Nadal, esdeveniments d’empresa, Family day…

En resum… A qualsevol lloc on hi hagi gent amb ganes de festa i de passar-ho bé.

Com i per què

Amb totes les nostres activitats, i com no, perque gaudim de la nostra feina.

A Activijoc ens vam plantejar ja fa uns anys si seria possible, treballar, i alhora passar-ho bé i fer-ho passar bé als altres.

En poc temps, vam veure que hi ha coses a la vida que sí són possibles, que no costa llevar-se de bon matí sabent que t’espera una feina amb la qual gaudeixes, que treballar per a que els altres s’ho passin bé, no és feixuc, sinó satisfactori i enriquidor, i que arribar cansat a casa, generalment, és sinònim d’orgull per una feina ben feta.

equip activijoc activitats infantils