Tallers infantils i familiars

Tallers infantils i de manualitats per a nens, nenes i famílies. Aquí trobareu tot un ventall de tallers i activitats infantils i familiars per a qualsevol època de l’any i amb tot tipus de temàtiques per adaptar-se a les vostres necessitats.

Tallers de halloween, tallers de Nadal, tallers de Sant Jordi, i molts més! Trieu i remeneu!

Tallers infantils i familiars

TALLERS PER TOT L’ANY

Tallers infantils carnestoltes

TALLERS PER CARNESTOLTES

TALLERS PER SANT JORDI

TALLERS RECICLATGE

Tallers de vaixells

TALLERS PER L’ESTIU

Tallers infantils de Halloween

TALLERS DE TARDOR I HALLOWEEN

Tallers infantils de nadal

TALLERS PER NADAL I REIS

TALLERS PER JOVES I ADULTS

TALLERS ON LINE

Tenim 4 tipus de tallers infantils amb diferent durada i capacitat de participants: Minitalleret d’1 h, Talleret de 2 h, 3 h o 4 h, Taller Bàsic de 2 h o 4 h, i Taller Familiar de 3 h o 6 h.

Si tens un esdeveniment amb una temàtica concreta, et podem fer el teu taller personalitzat! Tria el taller infantil que més t’agradi, truca’ns i explica’ns el teu esdeveniment! Tots plegats trobarem la manera de fer que els assistents al taller s’emportin un record adaptat a la temàtica de la festa.

Els nostres tallers infantils i familiars estan creats i dissenyats especialment perquè tota la família pugui realitzar-los sense cap dificultat. Són tallers de manualitats en els que els participants, en finalitzar el taller, es poden emportar la seva pròpia creació cap a casa. Una activitat adaptable a qualsevol espai i època de l’any!

Tots els tallers infantils van acompanyats de monitors i monitores per explicar i organitzar l’activitat.

 

 

 

Tot el material necessari el portem nosaltres perquè no us hagueu de preocupar per res! Únicament necessitàrem taules, cadires i moltes ganes de passar-ho bé!

Els tallers de manualitats infantils tenen diversos beneficis per als qui els realitzen, alguns dels quals inclouen:

  • Estimulació de la creativitat: La realització de manualitats fomenta la creativitat, ja que cal imaginació i originalitat per crear alguna cosa nova.
  • Millora de la coordinació i les habilitats motores: La realització de tallers infantils pot millorar la coordinació i les habilitats motores fines, especialment en nens, ja que treballen amb eines i materials diversos.
  • Desenvolupament de la paciència i la perseverança: Alguns tallers infantils poden requerir molta paciència i esforç, per la qual cosa la realització d’aquestes activitats pot ajudar a desenvolupar aquestes habilitats.
  • Estimulació de l’aprenentatge: La realització de manualitats pot ser una divertida manera d’aprendre coses noves, ja que es poden explorar noves tècniques i materials.
  • Foment del treball en equip: Els tallers infantils també poden fomentar el treball en equip, ja que es poden col·laborar amb altres participants per crear projectes conjunts.

En resum, els tallers de manualitats infantils poden ser una manera divertida i educativa de fomentar la creativitat, millorar les habilitats motores i fomentar el treball en equip. Contacta amb nosaltres i contracta els millors tallers infantils per a la biblioteca o esdeveniment.