Descobreix els nostres Jocs Gegants de fusta per a tota la família. Unes col·leccions de jocs tradicionals de carrer fets a mà!

Infants i famíles s’ho passaran la mar de bé amb els jocs gegants d’exterior i interior. A més, trobareu una gran varietat de col·leccions ideals per a qualsevol esdeveniment.

La col·lecció dels Jugapetits està creada per a nens i nenes d’1 a 5 anys. Són jocs per a infants basats en el mètode d’aprenentatge i desenvolupament sensorial Montessori. A més, aquests estan fets a mà a base de fusta. Uns taulells que gràcies als seus atractius colors i formats de joc, inciten als més petits a la participació i l’aprenentatge.

Els Jugantots són una col·lecció exclusiva de 20 jocs de taula gegants ideals per a petits i grans: tres en ratlla gegant, qui és qui, Loopings, Dòmino, Puzzle, Aneguets, Tangram, Mikado, el Penjat, la Pesca, Indiakes, Parxís, Dames, OX, Golf, Anelles, Bowling, Jenga Max, Grand Prix, Baby Memoryi molts més.

Si busques jocs cooperatius i d’habilitat en família, el Juguipop és ideal! Són jocs populars de fusta dinàmics, participatius i molt divertits. El Juguipop omple carrers, espais i places. A més, tothom pot jugar independentment de quan s’inicia l’activitat, ja que no necessita cap explicació ni ajuda.

Per últim, i no menys important, l’increïble JugaCirc! Assegura la diversió en família amb els jocs de carrer de circ. Malabars (pilotes, mocadors, plats xinesos, carioques…), equilibris (xanques, hula-hoops, bicicleta…), i molta habilitat. Qui serà el millor de la família?

La quantitat de jocs gegants a cada col·lecció pot variar. En general, oferim al voltant de 20 jocs per col·lecció. No obstant això, és important tenir en compte que la quantitat exacta pot canviar segons la col·lecció específica que trieu. Cada col·lecció està dissenyada acuradament per oferir una varietat d’opcions d’entreteniment, i cada joc té les seves pròpies característiques úniques.

Els jocs gegants de fusta són ideals per a tota la família. Poden ser gaudits en esdeveniments comunitaris i empresarials, proporcionant entreteniment per a persones de totes les edats.

La durada pot variar segons les necessitats del client i l’esdeveniment. Ens adaptem a diferents horaris i requisits per assegurar una experiència de joc completa.

Ens encarreguem del lliurament i el muntatge dels jocs al lloc de l’esdeveniment. El nostre equip s’assegurarà que tot estigui a punt perquè els participants gaudeixin de l’experiència sense preocupacions.

Absolutament! Entenem que l’elecció de la col·lecció adequada pot ser crucial per a l’èxit del vostre esdeveniment. El nostre equip estarà encantat d’oferir recomanacions basades en el tipus d’esdeveniment, l’edat dels participants i els vostres objectius específics. Ens esforcem per proporcionar la combinació perfecta de diversió i entreteniment per a cada ocasió.

Podeu fer una reserva contactant-nos a través del nostre lloc web o telèfon. Som aquí per ajudar-te a planificar un esdeveniment ple de diversió i entreteniment per a tothom.

Beneficis de contractar Jocs Gegants de Fusta

Contractar jocs gegants de fusta pot oferir diversos beneficis en esdeveniments i activitats per a nens i adults. Alguns d’aquests beneficis inclouen:

  • Foment del treball en equip: Els jocs gegants de fusta solen ser d’equip, cosa que fomenta la cooperació, el treball en equip i la comunicació entre els jugadors.
  • Estimulació de l’activitat física: Els jocs gegants de fusta són una forma excel·lent d’estimular l’activitat física i el moviment, ja que la majoria dels jocs requereixen habilitats físiques com llançar, córrer, saltar, entre d’altres.
  • Desenvolupament d’habilitats motores i cognitives: aquest tipus d’activitats infantils de fusta poden contribuir al desenvolupament d’habilitats motores i cognitives, ja que molts requereixen habilitats de coordinació, destresa i estratègia.
  • Diversió per a totes les edats: poden ser gaudits per persones de totes les edats, cosa que els fa ideals per a esdeveniments familiars, comunitaris i empresarials.
  • Creació d’un ambient lúdic i amigable: La presència d’aquests jocs en esdeveniments i activitats pot crear un ambient lúdic i amigable on els participants poden gaudir d’un ambient relaxat i d’entreteniment.
  • Reducció de la tecnologia i connexió amb la natura: Al jugar amb jocs gegants de fusta es redueix l’ús de tecnologia i es connecta amb la natura, fet que pot ser beneficiós per al benestar i la salut mental dels participants.

En resum, contractar gegants jocs de fusta pot oferir una experiència d’entreteniment divertida i beneficiosa per als participants, fomentant l’activitat física, el treball en equip, el desenvolupament d’habilitats i la connexió amb la natura.