Necessites maquilladores artístiques pel teu esdeveniment? A Activijoc oferim diferents tallers de maquillatge infantil que triomfen allà on van. Maquillatge de fantasia, maquillatge de superherois i superheroïnes, princeses, animals i molt més!

El maquillatge artístic infantil sempre és una molt bona opció per fer de qualsevol acte un dia màgic i divertit.

Oferim diferents opcions en funció del tipus de celebració o esdeveniment.

PintaCares. Esprem al màxim el maquillatge artístic per a nens. Les nostres maquilladores formades i experimentades en el maquillatge infantil, s’encarreguen de dirigir l’activitat i transformar els participants en allò que ells vulguin. El nostre èxit recau en la qualitat, l’originalitat i la rapidesa.

Espai Attrezza’t. I si barregem maquillatge i disfresses? L’Espai Attrezza’t transforma als més petits de cap a peus perquè es converteixin en el seu personatge preferit. A més, disposem d’un espai de photocol perquè cap pare ni mare es quedi sense el seu record.

Pinta’m 4 Ratlles. Una activitat infantil i familiar on els pares maquillen als fills, i els fills als pares. Cada parella dispondrà de maquillatge i diferents dissenys, perquè es maquillin com més els hi agradi. La diversió està assegurada!

Monogràfic de Maquillatge. Vols organitzar una activitat molt creativa i divertida? El nostre curs de maquillatge de fantasia ensenyarà a joves i adolescents el món del maquillatge professional. Qui sap si d’aquí sortiran nous pintors del segle XXI!

Descobriu totes les nostres activitats de maquillatge i trieu la que més us agradi. Les nostres maquilladores artístiques us esperen!

Hi ha diverses raons per les quals pot ser beneficiós contractar serveis de maquillatge infantil per a esdeveniments, com els d’Activijoc. Algunes d’aquestes raons inclouen:

  • Diversió i entreteniment: El maquillatge infantil pot proporcionar una experiència divertida i entretinguda pels nens. Als nens els agrada experimentar i jugar amb diferents estils i dissenys de maquillatge.
  • Creativitat i expressió: El maquillatge infantil pot ser una manera de fomentar la creativitat i l’expressió personal als nens. Podeu explorar diferents dissenys, colors i estils de maquillatge per crear el seu propi estil únic.
  • Oportunitat per al joc de rols: El maquillatge infantil pot ser una manera de fomentar el joc de rols en els nens. Poden fer servir el maquillatge per transformar-se en diferents personatges i animals, cosa que els permet ser imaginatius i creatius. A més, a l’espai Attrezza’t els nens i nenes es podran disfressar d’allò del que s’han maquillat.
  • Esdeveniments temàtics: El maquillatge infantil pot adaptar-se a diferents temàtiques de la teva ciutat o poble, o temàtiques generals com a princeses, superherois, animals, entre d’altres. Això pot ajudar a crear una experiència temàtica, cohesiva i emocionant pels nens.
  • Personalització: El maquillatge infantil pot ser personalitzat per a cada nen i nena, cosa que significa que cadascú pot tenir un disseny de maquillatge únic i especial. Això pot ajudar que els nens se sentin especials i valorats.

En resum, el maquillatge infantil pot ser una forma divertida i creativa d’entretenir els infants en esdeveniments i festes populars, i pot fomentar l’expressió personal i el joc de rols. També pot ser adaptat per a esdeveniments temàtics i personalitzat per a cada nen i nena. Contacta amb nosaltres i t’informem!

Tipus de maquillatge infantil

  • Maquillatge artístic: Aquest tipus de maquillatge infantil s’utilitza per crear dissenys i dibuixos a la pell dels nens, com ara animals, personatges de contes de fades o dissenys abstractes. Es poden utilitzar diferents tipus de pintures, com ara pintura facial a base d’aigua o pintures a base de silicona, i pinzells i esponges per aplicar-los.
  • Maquillatge temàtic: Aquest tipus de maquillatge infantil s’utilitza per complementar disfresses o per a esdeveniments temàtics, com ara Halloween 0 Carnestoltes. Poden incloure elements com joies, purpurina i lluentons per afegir un toc especial.
  • Maquillatge de fantasia: Aquest tipus de maquillatge infantil s’utilitza per transformar els nens en personatges de fantasia, com ara fades, follets o princeses. Pot incloure elements com brillantina, purpurina i lluentons per donar-li un aspecte màgic.