Ecopeixos | Taller de Peixos Reciclats

Submergeix-te en un món de creativitat!

Si vols una activitat original i sostenible per als més petits, el Taller de Peces Reciclades – Ecopeixos és una opció perfecta per a qualsevol època de l’any. En aquest taller, els participants crearan peixos divertits i colorits utilitzant materials reciclats, fomentant la creativitat mentre aprenen la importància de cuidar el medi ambient. Ideal per a biblioteques, escoles o esdeveniments municipals!

Aquesta activitat educativa no només promou el reciclatge, sinó que també desperta la imaginació dels infants, que podran personalitzar els seus peixos amb colors i formes úniques.

Per què triar el Taller Ecopeixos?

  • Creativitat i sostenibilitat en un sol taller: Els nens i nenes transformaran materials reutilitzats en peixos originals.
  • Adaptable a qualsevol espai: Aquest taller és ideal per a esdeveniments en interiors o exteriors, i s’adapta fàcilment a diferents espais i temàtiques.

Fes que el teu esdeveniment sigui memorable amb el Taller Ecopeixos! Una activitat educativa i divertida que ensenya la importància del reciclatge i la preservació dels oceans d’una manera creativa.

🔗 Reserva ara el teu taller Ecopeixos i assegura la teva data.

També et convidem a descobrir altres tallers creatius disponibles durant tot l’any, perfectes per a qualsevol tipus d’esdeveniment.

🔗 Consulta aquí tots els nostres tallers disponibles.

Estem preparats per ajudar-te a organitzar una activitat plena de diversió, creativitat i consciència ambiental!