Zona en Construcció

Un espai de joc per a nens i nenes de 2 a 6 anys on poder jugar de forma simbòlica amb diferents materials i estris relacionats amb el món de la construcció tal com  roques, maons, blocs de formigó, bigues fictícies, formigoneres, martells neumàtics, paletes, i arquitectura de ciutat, entre d’altres, això sí, tot amb materials adequats pel joc i la protecció dels infants, ja que els elements amb els quals treballaran/jugaran son fets de foam resistent però extremadament lleuger i, per tant, sense cap risc de fer-se mal.

Arquitecte/a, paleta, constructor/a, aparellador/a, manobre, urbanista, enginyer/a d’obra, … Quin rol t’agradaria tenir en aquesta Zona de construcció?

És un espai que estimula la imaginació de cada participant així com la cooperació i col·laboració entre nens i nenes que vulguin construir espais conjunts.

Les possibilitats són infinites, només cal deixar anar la imaginació a l’estil del millor ‘Bob, el Manetes’!

En entrar a l’espai se’ls ofereix el seu vestuari de feina, una armilla reflectant i un casc protector, per que se sentin encara més identificats amb el joc.

L’espai es troba delimitat amb tanques plegables de PVC de construcció i amb elements d’attrezzo per crear una autèntica sensació de realisme.

FAQ’S

La Zona de Construcció està dirigida per a nens i nenes d’entre 2 i 6 anys.

De cap manera! Cada nen i nena és lliure d’entrar amb o sense posar-se el vestuari de treball, encara que a la majoria dels participants els encanta. Recordem que aquest vestuari és només un complement del joc, en cap cas no es necessita com a protecció real per l’espai.