Ludoteca Mòbil

La Ludoteca, és una activitat infantil i familiar, un espai de joc per a nens i nenes de 0 a 5 anys. Un espai ple de color que encantarà als més petits.

Activijoc, entén que el joc és una necessitat vital. És per això que el nen sempre juga, necessita acció, manipulació i interacció amb els altres, tot això ho fan mentre juguen. El joc provoca la relació i per tant és un gran instrument potenciador per a la socialització, també és bàsic per al desenvolupament i adquisició d’aprenentatge dels nens i nenes.

És indispensable que el seu funcionament es caracteritzi per la llibertat i l’espontaneïtat en les accions lúdiques que executen els qui participen en ella.

El seu disseny i distribució s’ha realitzat per zones, en base a un procés de definició de continguts:

  • Blocs de psicomotricitat
  • Piscina de boles
  • Zona de lectura, dibuix i jocs de taula
  • Jocs simbòlics d’imitació a adults…
  • Ludobaby, espai per a pares i nens menors de 3 anys.

Ideal per a exteriors i interiors, destinat a una franja d’edats amb moltes ganes de passar-ho bé i que no sempre troba el seu espai.

La ludoteca està dirigida en tot moment per personal qualificat i experimentat que interactua constantment amb els nens i les nenes.

Potenciem la relació, la participació i la cooperació a través del joc i les joguines, propiciant accions que respectin la individualitat de cada nen i afavoreixin la sociabilitat.

Disponibles 3 formats:

LUDOBABY – LUDOKIDS- LA LUDO