JUGACIRC

 Un espai de joc pensat per gaudir del món del circ de ben a prop

JugaCirc és la darrera i més innovadora col·lecció de jocs de carrer creada per Activijoc per a la diversió de tota la família.

El JugaCirc està format per diferents espais de joc on podreu trobar sis taulells amb tot tipus d’estris i jocs d’habilitat, i d’altres espais diferenciats per poder practicar les diferents disciplines amb destresa i equilibri.

Malabars i jocs d’habilitat: amb pilotes, mocadors, maces, anelles, plats xinesos, diàbolos, menjaboles, devil’s stick, carioques, bilboquets, Dapos, …

Equilibris: amb xanques de mà, xanques de peu, hula-hoops, monocicle, bicicleta d’aprenentatge, pedals d’equilibri, slack line, rul·los d’equilibri, joc de la rutlla,…

Mantenint l’essència d’Activijoc, tots els espais estan construïts artesanalment i pintats a mà per nosaltres mateixos, tot preparat amb molta cura i dedicació cuidant tots els detalls perquè tothom pugui gaudir d’un espai ple de caliu i color.

Tot acompanyat de bona música en un espai que no té edat màxima per poder gaudir-hi, des del més petit al més veterà; el joc es converteix en una simpàtica competició, i una competició en un alegre joc familiar.