La festa de graduació és un moment molt especial per als joves estudiants, i val la pena celebrar-la amb magnificència. Perquè el dia sigui realment inoblidable a l’escola, la nostra recomanació és comptar amb una sèrie d’instal·lacions lúdiques que divertiran tots els participants, sigui quina sigui la seva edat. A continuació deixem algunes de les propostes de jocs i dinàmiques que tenen més èxit a qualsevol tipus d’esdeveniment.

El circ a l’escola

Una opció genial per a una festa de graduació, i que sempre és un èxit assegurat, és organitzar un circ ple d’activitats emocionants. Amb el Jugacirc, els convidats poden gaudir de malabars, jocs d’habilitat i equilibris com ara plats xinesos, anelles, diàbols i molt més. Fins i tot és possible practicar en xanques i monocicles. Tot el fascinant del circ, adaptat al públic infantil, amb monitors supervisant cada repte i amb total seguretat.

Jocs gegants

Una altra de les nostres instal·lacions lúdiques perfectes per a una graduació són els Jugantots. Es tracta de jocs artesanals però en mida gegant. Tres en ratlla, dòmino, Memory, Mikado, dames, Jenga, Tangram, oca, parxís, golf… En definitiva, els jocs de sempre però en proporció XL. Aquests jocs gegants, dissenyats per a totes les edats, garanteixen diversió sense necessitat d’instruccions complicades, tothom sap jugar! El propòsit principal és fomentar la socialització, la interacció i el gaudi sense dependre de la tecnologia. Res de mòbils ni pantalles durant unes hores. A més, són inclusius perquè es poden adaptar fàcilment a tot tipus d’habilitats i capacitats.

Jocs de moviment, per als més actius

Una altra idea fantàstica per a la festa de graduació és crear un gran espai exterior ple de jocs cooperatius que mantinguin a tots en moviment i divertint-se durant hores. Amb aquestes activitats tradicionals típiques dels campaments que sempre agraden a tothom. Des de curses de sacs fins a jocs de punteria i ping-pong, hi ha propostes per gaudir en equip o de manera individual. Cada participant podrà posar a prova la seva habilitat i descobrir fins on pot arribar.

Tallers variats

A Activijoc també tenim una oferta molt àmplia de tallers creatius. Són una proposta ideal per als menuts més tranquils i introvertits. Així tothom pot tenir un espai adequat al seu caràcter. Podem crear tot tipus de manualitats, des de para-sols i viseres i ventalls per a l’estiu, fins a joguines articulades, jocs com el Run run o el Bilboquet, molinets de vent, collarets, clauers i molt més. Per als més grans, podem organitzar un interessant taller de litografies, on també hi poden participar els adults.

Animació per a tothom

Per descomptat, no hi ha festa sense un bon espectacle d’animació. Música, màgia, humor, teatre… Comptem amb els millors professionals per a un xou inoblidable que marcarà el començament d’un estiu únic. Escollir pot ser difícil, però nosaltres et podem aconsellar, depenent del tipus de públic.

La data per a la graduació s’acosta, així que és el moment perfecte per reservar algunes de les nostres instal·lacions lúdiques per a l’escola. Contacta’ns per reservar un dia i començarem a preparar tots els detalls del gran esdeveniment.