Tir amb Arc

L’activitat de tir amb arc és una emocionant i desafiadora activitat que pot ser gaudida per participants de totes les edats, tant adults com nens.

Activijoc us ofereix dues modalitats de la mateixa activitat, tir amb arc amb puntes i tir amb arc sense puntes, per a participants de diferents edats.

Tir amb Arc amb Puntes: El tir amb arc amb puntes implica l’ús de fletxes punxegudes i arcs tradicionals o compostos. Els participants se submergeixen en aquesta disciplina mil·lenària, que combina concentració, habilitat i punteria. L’activitat es duu a terme en l’espai que vosaltres decidiu però creant un entorn segur i controlat, supervisat sempre pels nostres monitors.

Tir amb Arc sense Puntes (Tir Recreatiu): Per als participants més joves o aquells que desitgin una experiència més relaxada, el tir amb arc sense puntes és una excel·lent opció. En aquesta variant, s’utilitzen arcs i fletxes professionals, però sense puntes esmolades (puntes amb ventoses) i amb arcs adaptats per a la seguretat dels participants.

En totes dues variants del tir amb arc, la seguretat és una prioritat, i els monitors del nostre equip estan capacitats per a garantir que els participants gaudeixin d’una experiència segura i gratificant. Aquesta activitat és una excel·lent manera de passar temps en família, desenvolupar habilitats noves i experimentar l’emoció de llançar una fletxa amb precisió cap a l’objectiu.

Concentració, habilitat, punteria, desafiament, coordinació, joc i diversió